Kategorier
Trygghet

Trygghet med en pulversläckare i hemmet

Att ha koll på brandsäkerhet är viktigt. Inte bara på arbetsplatser, utan också i hemmet. Genom att ha en pulversläckare tillgänglig hemma kan tryggheten öka. Köp en pulversläckare idag.

De flesta av oss vill kunna känna oss säkra i våra hem, på alla sätt. När det gäller just brandsäkerhet så är det viktigt att man har vidtagit alla åtgärder man kan för att kunna bekämpa och förhindra en eventuell brand. Brandvarnare har de flesta uppsatta i taket lite här och var i hemmet. Men vad behövs mer då? Pulversläckare är ett exempel på en utmärkt sak att ha hemma om olyckan skulle vara framme. Då kan man enkelt släcka elden exempelvis i köket eller vardagsrummet. Dessa finns tillgängliga i olika modeller, och vilken man ska köpa beror på var någonstans man planerar att ha den.

Var förberedd i händelse av brand

Man bör alltid vara förberedd på att en brand kan uppstå, och har man en pulversläckare kan man enkelt ta fram den ifall det skulle börja brinna någonstans i hemmet, eller bilen, eller båten eller någon annanstans. Endast brandvarnare är inte mycket att ta till vid en eldsvåda. De ger förstås en signal om att det brinner någonstans, men de kan ju inte hjälpa till med att släcka. Det är då man tar fram sin pulversläckare. De finns i olika storlekar vilket gör det möjligt att ha en i hemmet såväl som i bilen, eller varför inte i traktorn? Den man har i bostaden bör vara på minst 6 kg.