Kategorier
Tandhälsa

Tandimplantat – för dig som vill möta Stockholm med ett leende

Tandimplantat handlar om så mycket mer än “bara” dina tänder. I Stockholm finns goda möjligheter till att få det vackra och kompletta leende du drömt om.

Om du saknar en eller flera tänder i munnen har du säkert tänkt på att åtgärda detta. Flera gånger om dagen, till och med. Att inte ha alla tänder på plats har nämligen mycket stor påverkan på en människas vardag. Men med modern tandteknik finns goda chanser att skapa ett leende du är stolt över.

Det är inte ovanligt att missnöje med tänderna leder till dåligt självförtroende och/eller dålig självkänsla. Även om du vet att ditt värde som människa egentligen inte handlar om dina tänder, kan dina hjärnspöken påstå något annat. Många patienter som fått nya tandimplantat rapporterar att de mått bättre efteråt och fått en mer positiv känsla av livet i största allmänhet.

Tandimplantat kan hjälpa till med självkänslan

Självklart kan inte specialister på tandimplantat i Stockholm hjälpa dig om du lider av psykisk ohälsa. Men om dina negativa tankar kretsar kring dina tänder kan de hjälpa dig med just den konkreta frågan. Och på ett mycket effektivt sätt, dessutom. Tandimplantat innebär nämligen att du får nya tänder – som ser ut precis som du vill att de ska göra!

Idag kan tandimplantat tillverkas efter önskemål. Många väljer att få tänder som ser så naturliga ut som möjligt. Andra väljer riktigt vita och helt jämna Hollywood-tänder. Som patient väljer du utformning på tandimplantaten själv, i samråd med din tandläkare.