Kategorier
Skönhet

Slipp måla ögonbrynen för alltid

Att se fin ut på bild. På jobbet. På festen. På fikat. För det brukar man alltid sminka sig. Ögonbrynen är en viktig del av sminkningen, men det är jobbigt också. En bra lösning är microblading!

Kurviga och fylliga ögonbryn ramar in ögonen och ger ansiktet ett positivt utseende. Men när man svettas rinner sminket. Det kladdar när man kliar sig. Det försvinner när man badar och passar inte när man tränar.

Tänk om man kunde ha fast smink som inte kladdar, rinner eller försvinner? Det är just med det syftet som 3D-tatuering blivit så populärt i Sverige. Men blåsvarta, tatuerade streck vill man ju inte ha till ögonbryn. Nej det är inte sådana tatueringar det handlar om. Läs vidare för att ta reda på vad ögonbrynstatuering (Microblading) är.

Microblading

Den här skönhetsbehandlingen går ut på att med tunna nålar rita ögonbrynen semi-permanent, strå för strå. Pigmenten sätts i överhuden och slutresultatet ger ett väldigt naturligt utseende. Färgen väljs efter din naturliga hårfärg för att se så naturlig ut som möjligt. Med microblading behöver du inte längre oroa dig för att inte klia dig på ögonbrynet, du behöver inte heller stå länge framför spegeln och försöka få dem att se likadana ut.

Inför 3D-tatueringen mäts och designas ögonbrynens form och tjocklek efter dina önskningar. Jättebra lösning till dig som har tunna eller raka ögonbryn. De första dagarna och veckorna kommer ögonbrynen att se väldigt mörka ut, men bleknar sedan. Pigmentet sitter i upp till 3 år, så investera i dina ögonbryn och få hållbara resultat! Läs mer om 3D-tatuering på denna hemsida: 3dtatueringögonbrynstockholm.se