Kategorier
Skönhet

Ett nödvändigt ont

Att behöva sminka dig på morgonen varje dag anser du vara ett riktigt nödvändigt ont. Något som du helst skulle slippa. Men det går faktiskt att slippa det genom att göra en permanent makeup.

Du är så trött på att behöva sminka dig varje dag. Egentligen vet du inte varför du gör det. Du är ju lika fin utan. Det är vad du försöker intala dig i alla fall. Men du vet att du skulle skrämma upp både grannen och arbetskollegorna ifall du inte tog på dig smink innan du gick hemifrån. När du är ledig tar du sminkfria dagar, mest för att du inte orkar. Det är ju ändå lite pill med makeup. Varje morgon ska det sminkas på och varje kväll ska det sminkas av. Så skönt det vore om det fanns smink som man inte behövde sätta på och ta av varje dag.

Permanent smink

Men det finns sådant smink. Ett så kallat permanent smink. Med hjälp av permanent makeup i Göteborg kan du i framtiden slippa sminka dig, eller i alla fall inte behöva sminka dig så mycket. Om du inte vet vad permanent smink är så är det som en tatuering. Detta går att göra på flera områden i ansiktet, permanent makeup på ögonbrynen är vanligt. Men du kan också välja att lägga en permanent eyeliner eller en permanent lip line för att slippa fylla i detta. Permanent makeup kallas också för kosmetisk tatuering. Det gör inte lika ont som en vanlig tatuering då nålen inte går lika djupt.