Kategorier
Skönhet

Ansiktslyft utan kniv är det möjligt?

Att se ung och fräsch ut är inte något ovanligt. Att däremot ta steget och låta någon sätta kniven i ansiktet är en annan fråga. Går det att göra ansiktslyft utan kniv och få ett snyggt resultat?

Ansiktslyft drar lätt tanken till hur det snittas och lyfts. Stora ingrepp som tar tid att läka och i allra värsta fall får stora komplikationer. Dessutom ärr som avslöjar och smärta som håller i sig. Eftersom tekniken går framåt finns det olika sätt att göra ett ansiktslyft utan kniv. Resultaten blir naturliga och efterlämnar inga ärr som skvallrar om lyftet. Det finns flera olika metoder, en metod kallas trådning. Trådning låter lite som vaxning men är inte samma sak.

Trådning som alternativ till kniv

Istället för att du ska utsätta kroppen med risker som är förenade med narkos och infektioner kan du välja trådning. Det är ett sätt att stimulera huden så att huden producerar mer kollagen. Genom att föra tunna trådar under huden och sen spänna får du ett naturligt lyft. Eftersom det inte krävs narkos och behandlingen inte är smärtsam kan du direkt avgöra om du är nöjd med resultatet. Skulle du inte vara det går det att lossa lite eller spänna trådarna mer. Återhämtningstiden är väldigt kort och resultatet syns direkt. Dessutom så stimuleras kollagenproduktionen så huden i sig själv bli mer fast. Hur länge resultatet håller beror på dina individuella förutsättningar. Trådning passar inte alla, om du är nyfiken kan du kontakta en specialist på trådning.